Om Hammel Handel & Erhverv

I Hammel Handel & Erhverv mener vi, at et stærkt sammenhold er et vigtigt fundament i foreningen. Vi er efterhånden en stor forening med mange medlemmer – både små og store virksomheder.

Foreningens mål er at styrke og udvikle det lokale forretningsliv og skabe et interessant og hyggeligt indkøbsmiljø med masser af liv og atmosfære. Vi er en forening med et stort og bredt udvalg af butikker, og vi lægger vægt på at give den bedste lokale service.

I foreningen afholder vi jævnligt medlemsmøder – cirka 4-6 gange om året. På disse medlemsmøder har du god mulighed for at lære dine kollegaer bedre at kende, få sparring, udveksle erfaringer, få nye tips og idéer mm. – til din fordel.
Ved at være medlem af Hammel Handel, har du netop mulighed for at få inspiration og have indflydelse på, hvad der skal ske i DIN by til fordel for din virksomhed.
Vi anbefaler derfor, at du som medlem i foreningen deltager så ofte du kan til medlemsmøderne, så vi sammen kan få de bedste resultater ud af vores fællesskab og sammenhold.

Vi håber at du sammen med os, har lyst til at gøre Hammel til en endnu mere attraktiv og stærk handelsby, så vi i fællesskab kan tiltrække flere og nye bygæster – til fordel for os alle.

Medlemsfordele

 1. Gratis profilering af DIN virksomhed på hammelhandel.dk
  – her kan du markedsføre din virksomhed med logo, beskrivelse af din virksomhed samt direkte link til din egen hjemmeside, dine sociale medier, samt kortvisning på Google Maps, som gør det nemt for potentielle kunder at finde dig.
 2. Lokalavisen Favrskov tilbyder medlemmer af Hammel Handel & Erhverv rigtig flotte besparelser på avisannoncering.
  Derudover vil du også nyde godt af Hammel Handel & Erhvervs fællesannonceringer ved alle events og aktiviteter, hvor alle vores medlemmer bliver synliggjort i avisen.
 3. Hammel Handel & Erhverv er med i det elektroniske gavekort – Favrskov Gavekortet.
  Disse gavekort kan kun indløses i de butikker som er medlem af Hammel Handel & Erhverv. Hvilket er endnu en fordel for din virksomhed. (Dette kræver dog, at du i forvejen tager imod kreditkort.)
 4. Hammel Handel og HGF ejer 20 høje caféborde
  20 borde (ø 120) og 120 stole, som kan lånes helt gratis til dit event.
  Det eneste du selv skal sørge for er transporten frem og tilbage fra lageret.
 5. Ved afholdelse af events har vores medlemmer altid fortrinsret på “stande” – til fx. messer el. lign.
  Derudover har Hammel Handel & Erhverv 8 træhytter, som kan bookes til arrangementer, som er arrangeret af Hammel Handel & Erhverv.
  Disse hytter kan også lånes til private arrangementer. Her betaler man for transporten til/fra lageret.

Ønsker du at blive medlem?
Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.
Så vender vi tilbage til dig med et pris på dit medlemsskab.

Dit medlemskontingent bidrager bl.a. også til:

Byforskønnelse: Byens blomsterkummer beplantes og vedligeholdes året rundt gennem vores aftale med Favrskov Kommune. Kummerne bliver også dekoreret af Hammels dagplejebørn ved events mm.

Julebelysning: Hammel har en af Danmarks mest hyggelige julebelysninger – suppleret med mange juletræer rundt i gadebilledet.
Den årlige juletræstænding ved torvet i Hammel er også en begivenhed, som Hammel Handel & Erhverv er arrangør for. Her sørger vi for bestilling, afhentning og udsmykning af det store juletræ. Desuden er det Hammel Handel & Erhverv, som er indkøber for slikposerne, som julemanden deler gratis ud til alle fremmødte børn, hvert år.

Events og aktiviteter: Hammel Handel &Erhverv er kendt for sin flotte eventkalender, som tiltrækker rigtig mange mennesker til byen. Bl.a. arrangerer Hammel Handel & Erhverv: Fastelavn, Maj Marked, Børnenes Dag, Hanksville, Halloween, Black Friday, fælles udsalg, juleaktiviteter og meget mere. Udgifter til disse arrangementer samt markedsføringen står foreningen for.

I Hammel elsker vi at flage, og derfor flager vi til de fleste aktiviteter samt konfirmationer i Hammel. Hammel Handel & Erhverv sørger for opsætning og nedtagning af den flotte flagallé på Østergade.

*Hammel Handel & Erhverv er en foreningen som drives af frivillige – dog har vi en ansat en eventchef, som udarbejder markedsføring, indkalder eventgrupper, og er tovholder for alle events som afholdes i Hammel by.